Anmeldelser

Anmeldelser

 

Her kan du se hvad klienter har sagt om akupunktur og zoneterapi behandlinger, clairvoyance og anden alternativ behandling i klinikken i Jyllinge.

 

Jeg har prøvet, at være hos flere forskellige som afholdte klarsynsaftener, men den hos Britt er bestemt det bedste. Jeg oplevede en tryg og hyggelig stemning. Det var masser af indtryk og god kontakt. Det er bestemt ikke sidste gang jeg booker tid hos Britt.

Michella Stender

 

Jeg har nu fået akupunktur pga. knæproblemer 6 gange. Efter de sidste to gange kan jeg virkelig mærke flow og bevægelighed og større velbehag. Jeg oplever at Britt er meget indlevende og meget behagelig at snakke med. Det gør at jeg får et meningsfuldt forløb og det er virkelig vigtigt for mig. Britt giver sig god tid og vi kommer godt rundt om temaer, der har med behandlingen at gøre. Super dejligt! 

Anne

Jeg stod ved nogle skilleveje og valg i mit liv, og min kone har måske set mig som lidt fastkørt og desorienteret..., hun valgte i hvertfald at give mig et gavekort til en clairvoyance-session hos Britt.

Jeg aftalte en tid og ankom til et meget sødt og imødekommende  menneske, som tog i mod mig i meget behagelige omgivelser... Jeg følte en indre ro, allerededa jeg trådte ind over dørtrinnet.

Selve tiden i storlen hos Britt, blev brugt 100  på mig og de udfordringer jeg stod over for, og jeg må sige, at alt hvad der blev sagt, var utroligt " spot on"... lidt vildt, at et menneske, jeg aldrig har mødt før, kunne fortælle alt om mig...Waauu.

Jeg kan uden at fortrække en mine, og med meget stor sikkerhed sige, at det har ændret mit liv, og hvordan jeg har valgt at kikke på det i fremtiden... tingene er faldet så meget på plads for mig og jeg føler mig så lettet. Man kan sige, at jeg endelig så lyset...

Britt er utrolig dygtig til det hun laver, og hun har mine varmeste anbefalinger.

Carsten H.


Jeg havde fået Britt anbefalet da jeg gennemgik en svær periode i mit liv. Jeg ville prøve4 en clairvoyance og jeg må sige, at det var en meget positiv oplevelse.

For det første kom jeg til et hyggeligt hjem med en dejlig afslappet kvinde. Britt fortalte ting der virkelig ramte lige på sømmet. Da det var en god oplevelse og med mange tanker bagefter, valgte jeg at deltage til en klarsynsaften kun to uger efter. Der var tid til alle, og igen fik jeg nogle gode ting at vide, som jeg kunne tage med mig.

Derudover er Britt en fantastisk dygtig maler. Der hænger flotte malerier overalt i huset.

Det er ikke sidste gang jeg har været hos hende, og det kan sagtens være at jeg har lyst til at prøve andre typer behandlinger.

En på alle måder dejlig oplevelse, og jeg kan virkelig anbefale det på alle måder.

Susan


En sommer begyndte mit hjerte pludselig at slå uregelmæssigt jeg fik “arytmier”- mit hjertes forkamre fik impulser der bevirkede mit hjerte slog uregelmæssigt

Jeg fik medicin som havde meget ubehagelige bivirkninger for mig. Den yderligere behandling var at få “brændt” de nerve centre i mit hjertes forkamre der sendte de forkerte impulser

Altså et indgreb hvor man ved hjælp af et tyndt kateter fører en tynd slange ind i hjertet og ved hjælp af varme ødelægger nerven. Det var et indgreb som jeg på absolut ingen måde kunne se mig selv få foretaget.

Jeg opsøgte Britt som tidligere havde hjulpet mig med en “ muse skulder”

Jeg fortalte Britt om mine hjerte problemer og jeg startede i akupunktur behandling hos Britt det blev til ca 10-12 behandlinger henover sommeren. Gradvist blev jeg reduceret i medicin og til slut fik jeg næsten ingen ting.

Jeg havde i mellemtiden fået en tid på Rigshospitalet for at få brændt mine nerve centre i hjertet der gav mig gener.

Jeg mødte til forundersøgelse på RH kun for at blive sendt hjem igen, idet jeg på det tidspunkt nu kun havde få symptomer.

Sidst på sommeren var jeg medicinfri og mine symptomer var forsvundet.

Det er nu flere år siden Britt behandlede mine arytmier med akupunktur og jeg er fortsat symptom fri til stor glæde og lettelse for mig.

Tina B. 

Britt Wilken     Solsikkevej 7     4040 Jyllinge     Telefon  24418068

Britt.wilken@gmail.com     www.galleribrittwilken.dk     www.brittwilken.dk