Clairvoyance

Clairvoyance, Medieskab, Klarsyn og Tarotoplæg

 

Clairvoyance betyder at se klart. Når man er clairvoyant kan man læse et andet menneske i dybden, uden at kende til personen overhovedet.

Når du kommer til mig for at modtage clairvoyance vil du opleve en kærlig, omsorgsfuld og tryg atmosfære. Og du vil vide at anonymitet er en selvfølge. Som clairvoyant har vi forskellige forcer. Der hvor jeg er stærkest er på det menneskelige, psykologiske og følelsesmæssige område. De ting jeg får ind, ser jeg fra din vinkel, med dine øjne. Derfor vil du føle dig forstået på et meget dybt plan, med stor respekt og tolerance for dig, uden at du får følelsen af at du har blottet dig.

 

Medieskab er afdøde kontakt med en, man har kendt. Denne del opstår tit under clairvoyancen, men hvem der kommer igennem kan ikke altid kontrolleres. Det er dog altid uden undtagelse mennesker, som holder af dig.

 

Tarot oplæg er en visuel måde at lave clairvoyance på. Tarot er en masse smukke kort med billeder på, med forskellig betydning. I gamle dage brugte man spillekort. Tarotkortene er stadigvælk delt ind på samme måde, med de fire farver, kongerne, dronningerne, knægtene, esserne og bønderne, talkortene. De hedder bare andre ting i tarotkortene.

At lave tarot oplæg, hvor du får synlige svar på dine spørgsmål, samtidig med at jeg naturligvis stiller ind clairvoyant, er superspændende og givende. Et tarot oplæg ligger prismæssigt på samme sted som en clairvoyance.  Jeg optager samtalen på en cd, du får med hjem. Derudover kan du selv tage billeder på din telefon af oplæggene. 

Har du selv clairvoyante evner, som du har svært ved at styre og lukke af for og har brug for hjælp til dette, vil jeg næsten altid kunne hjælpe dig.

Du er under alle omstændigheder velkommen til at ringe og få en snak.

 

 

Den første tisdag i måneden, holder jeg klarsyns aften på min adresse. Det er fra kl 19.00 - 21.30. Der er plads til 8 personer, og jeg kommer rundt til alle. Det vil være en blanding af clairvoyance og afdødekontakt. Prisen er kr. 200.- pr. person.

Britt Wilken     Solsikkevej 7     4040 Jyllinge     Telefon  24418068

Britt.wilken@gmail.com     www.galleribrittwilken.dk     www.brittwilken.dk

Krystalkugle, clairvoyance, clairvoyant rådgivning