PSYCH-K

PSYCH-K

 

95% af vores valg, vaner og opfattelse af livet, styres af underbevidstheden. Underbevidstheden styrer vi ikke selv med viljen. Det er som en cd der kører med en bestemt sang igen og igen. Det betyder, at det er aldeles svært at ændre selv de mindste ting. Er du overbevist om, at det er svært at holde op med at ryge eller tabe dig, så har du ret. For underbevidstheden kører sangen i dit indre. Er du overbevist om at livet er hårdt, uretfærdigt, at du aldrig finder kærligheden, har penge nok eller finder det rigtige job for dig, så har du også ret. For overbevisningen ligger indkodet dybt i dig.

PSYCH-K er et fantastisk psykologisk værktøj, der yderst enkelt, kan transformere disse begrænsende, negative overbevisninger i vores sind, og erstatte dem med gode frugtbare tankegange, der gør at vi får absolut mest ud af livet.

PSYCH-K kan man sige, går ind og sletter sangen, så cd´en er tom, og så kan du og jeg lægge en ny og bedre sang ind i underbevidstheden.

 

Udover at ændre mentale ting, kan PSYCH-K også fjerne fobier, dårlige spisevaner (vægttab), rygevaner, allergier og i visse tilfælde sygdomme.

Vil du gerne føle dig stressfri, selvsikker, stærk, energifyldt og vide i dit dybeste sind, at alt er muligt her i livet, både med hensyn til kærlighed, velstand, glæde og personlige mål, så er PSYCH-K et rigtigt godt valg til dig.

Tre sessions er nok til at ændre dit liv, derfor har jeg tilbud på en pakke med tre. Du kan naturligvis bestille en session af gangen.

 

 

Hvis du vil vide mere om psych-k, kan du finde svar på The psych-K Centre International, her får du al den information du har brug for.

Britt Wilken     Solsikkevej 7     4040 Jyllinge     Telefon  24418068

Britt.wilken@gmail.com     www.galleribrittwilken.dk     www.brittwilken.dk

Blå fjer som symbiol på Psych-K