Clairvoyance

CLAIRVOYANCE

Clairvoyance betyder at se klart. I gamle dage, kaldte man det, at være synsk. Når man er clairvoyant kan man læse et andet menneske i dybden, uden at kende til personen overhovedet.


Når du kommer til mig, sætte vi os over for hinanden, og jeg skaber et stærkt link, hvorefter jeg får beskeder ind omkring dig og dit liv. De ting jeg får ind, ser jeg fra din vinkel, derfor er der ingen fordømmelse eller løftede pegefingre i de ting jeg ser. Clairvoyancen er derfor altid opløftende og opbyggende. Vi kikker på fortid, nutid, og mulig fremtid. Husk, at du altid har en fri vilje, derfor er fremtiden ikke stålfast. Vi kikker på problematikker, mulige valg og hvorfor du er, hvor du er i livet. 


Medieskab er afdøde kontakt med en, man har kendt før. Denne del opstår tit under clairvoyancen, men du kan også vælge at vi laver ren afdøde kontakt. De der kommer igennem, er altid uden undtagelse mennesker, som holder af dig.

 

Tarot oplæg er en visuel måde at lave clairvoyance på. Tarot er en masse smukke kort med billeder, der har forskellig betydning.

At lave tarot oplæg, hvor du får synlige svar på dine spørgsmål, samtidig med at jeg naturligvis stiller ind clairvoyant, er superspændende og givende. Du kan vælge om tarotkort, skal være en del af, eller hele clairvoyancen.


Jeg afholder klarsynsaftener/clairvoyanceaftener 2 gange om måneden. Her samles vi 4 personer ( i denne coronatid, ellers 8), 5 med mig, og jeg stiller ind på hver enkelt af jer.

Husk at bestille plads i god tid.

1. tirsdag i måneden laver jeg clairvoyance.

3. tirsdag i måneden laver jeg afdødekontakt.

Telefon nummer

Telefon 24 41 80 68

Britt.wilken@gmail.com

Solsikkevej 7,  4040 Jyllinge

RAB - Registreret Alternativ Behandler